Увеличението на Yeezy 350 V2 “Abez” се разкрива

Дори след четири години, ние все още не можем да получим достатъчно от увеличението на Yeezy 350 V2. Идеалният баланс между стил и комфорт, водещият силует на Kanye West е почти идеален по всякакъв възможен начин и сега, никога не виждането на Yeezy увеличение 350 V2 “Abez” е разкрито!

Връщайки се към любовта на Ye към кремообразните тонове, „Абес“ има поразителна прилика с милиард минали цветни пътища, но с няколко основни дизайнерски ощипвания тук -там. Получавайки името си от еврейския термин за “калай”, който е метал, който се отличава с слаб жълт оттенък, това се отразява върху пълната конструкция на Adidas Primeknit на обувката.

Други детайли, включително модел на кръстосана скала, вдъхновен от „Yecheil“ през горната част, кремът увеличава междинната подметка и дебелите въжета. Ако това издание е нещо като “Asriel” и “Isrofil”, тя също трябва да дойде с чифт чисто нови дантели “Infinity” на Kanye в кутията, въпреки че това все още не е потвърдено.

Изображение през YzysplyLeaks
Какво мислите за Adidas Yeezy увеличение 350 V2 “Abez”? Това ченге ли е или е капка? Кажете ни какво мислите и докато сте тук, може да се приближите и лично с проби от Yeezy увеличение 350 V2 “Turtle Dove” и “Oxford Tan”, които току -що изтекоха!

Изображение през Yeezy Mafia

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *