Кажете Bonjour на Bape X Asics GEL-1090 “FRANCE CAMO”

, след като за първи път обединиха сили за първи път по-рано през тази година, бански маймуна и Asics отново се връщат в него и се обединяват, за да стартират A A Чисто нов цвят на GEL-1090. Озаглавена „Франция Камо“, двойката избира отличителен трицветен вид, който се комбинира с камуфлажните модели на подпис на Bape, създават привличащ поглед външен вид, който без съмнение ще бъде популярен сред маратонките по целия свят.

Изработен от различни тъкани, включително велур и дълготрайно платно, GEL-1090 е универсален ретро бегач, който се е надхвърлил на територията на начина на живот, като Bape Pimping силуета нагоре, за да му позволи да се хареса на любителите на уличните дрехи.

Изображение с помощта на Bape

Изображение с помощта на Bape
Логото на ASICS Signature Arrow се движи по страничните и медиални страни, докато класическите модели на камуфлаж илюстрират известното лого на Ape Head за максимално поемане на брандиране. Много подплънки и поддръжка са разположени около глезените, докато 1090 е бродирана върху езиците. Разделите на петата предлагат лого на ASICS на лявата маратонка и логото на APE Head на идеалната обувка, като отново сочи към съвместния характер на изданието.

Ако харесвате външния вид на Bape X Asics Gel-1090 „France Camo“, тогава дръжте очите си обелени за европейско издание, тъй като двойката вече е пусната в Япония и вероятно ще стартира в световен мащаб скоро. Уверете се, че го държите заключен тук, в единствения доставчик и докато сте тук, проверете сътрудничеството Bape X UNO, което също е на път!

Изображение с помощта на Bape

Изображение с помощта на Bape

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *