Погледнете на крака на Nike Air Max 270 React “Oracle Aqua”

Няма отхвърляне, че Nike го разбива от парка в последно време с хибридните си силуети. Етикетът в Орегон е известен с това, че приема по -стари стилове, както и да ги донесе толкова, колкото да се среща с добавянето на нови иновации, както и материали. Това ясно се вижда на най -новия Nike Air Max 270 React “Oracle Aqua”, както и ние вярваме, че е създаден като една от обувките на лятото.

Air Max 270 бързо е един от най -известните нови силуети на Nike. С 270 градуса въздух до петата, както и гладка горна част, е лесно да се разбере защо масите паднаха като тази обувка. Това е добавено само за по -нататъшно добавяне на react пяна под краката. Гарантирайки, че подскачате на един от най -удобните материали на пазара. Тази комбинация от въздух, както и React направи тази забележителна маратонка.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Купи сега

Що се отнася до цветовата палитра, марката Swoosh е избрала чиста бяла основа. Това може да се измори, но добавянето на полупрозрачен материал гарантира, че потребителят може да добави собствено докосване на цвят със силен избор на чорапи. Контрирано от хитове на черно на акценти, както и пръски от ярко синьо, както и Neon Green, Nike Air Max 270 React “Oracle Aqua” е задължителен полицай за нас. Дръжте го заключен на единствения доставчик за всички най -добри новини, както и издания от общността на маратонките.

Изображение чрез единствения доставчик
Int’l доставка

Купи сега

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *