Новият баланс 990v5 е най -голямото издание на тази седмица, за която не сте разбрали за

„носени от супермодели в Лондон, както и от татковци в Охайо“; – Този емблематичен лозунг напълно улавя всичко, което е страхотно за новия баланс 990v5. Точно тук е обувка, която противоречи на конвенцията, както и го прави, без да се грижи нито един бит. Това е тази липса на интерес към формата, както и да бъде „готина“; Това прави тези толкова дяволски готини!

Пристигайки по -късно тази седмица, новата колекция 990V5 представя в три актуализирани цветове. Това е по -премиум от всякога, но погледът все още е силно повлиян от първата двойка, която ще въведе през 1982 г.

Тежко при използването на първокласен свински велур, не е трудно да се разбере защо те правят преминаването от спортен бегач към маратонки за начин на живот. Това каза, че производителността все още е впечатляваща благодарение на ортолитна вложка, както и на ултра-дишащи панели заедно. Пуристите също ще забележат ъпгрейди на езика, както и марката на страничната стена.

В сравнение със стиловете за продажба през миналата година, New Balance 990v5 изглежда също толкова популярен. Въведение вече се случи в езерото с много американски търговци на дребно, които вече са разпродадени.

За щастие, това въвеждане бързо наближава американските маратонки точно тук, във Великобритания. Три цветя са готови за грабване – сив, флот, както и черни – от събота на 4 май чрез New Balance UK. Пазарувайте повече от настоящия сорт точно тук, както и следете за повече информация за освобождаването!

Изображения чрез асфалтово злато

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *