Непобеденият X Nike Dunk Low SP “столовата” се разкрива

Непобедим определено не е пълен непознат, когато става въпрос за потапянето. През последните две десетилетия магазинът, базиран в Лос Анджелис, е работил на силуета няколко пъти, като последният път е 2016 г. Запазвайки това казано, изглежда, че Power Duo може да се събере отново, когато отново за непобедения X Nike Dunk Low SP “столова”, както и ето абсолютно каквото и да разбираме досега!

Продължавайки ниския шум, който е напълно доминиращ през 2020 г., „столовата“ разполага с всеобхватна сграда, която е толкова премиум, колкото се получава. Работейки върху основа на “лимонов замръзващ”, кафява “столова” наслагвания функционира в горната част за напълно контрастирана естетика.

По протежение на страничните, както и медиалните странични панели, тире от гладка кожа украсява Nike Swoosh, както и закръглянето на всичко е подписът на Undftd Five Strike Logo, който е фино бродиран по протежение на страничната пета, гордо закръгляйки съвместния дизайн.

Въпреки че това са просто макети в момента, те ни предоставят доста страхотна концепция за това как ще изглежда „Undftd X Nike Dunk Low“ SP “столова” Двойка за вашата лична колекция, както и докато сте тук, може да погледнете и първия си поглед към Kasina x Nike Dunk Low!

Изображение чрез py_rates

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *