Отнасяйте се с тези 10 Nike Air Force 1S

Знаем, знаем, че първият месец на годината може да бъде труден момент за всички, така че защо да не се почерпите с тези десет Nike Air Force 1S?! Вероятно многото известен силует на Swoosh, легендарният фитнес инструктор е разкрит в голямо разнообразие от цветове, за да отговаря на всички различни видове вкусове, както и предпочитания!

От много малко шедьоври до цветове, които функционират привличащи вниманието, многоцветни суифове, всъщност има по нещо за всеки тук! Ако търсите обувка, която е разработена, за да издържи теста на времето, както и никога няма да излезе от модата, не изглеждайте дори повече от тези Nike Air Force 1!

Nike Air Force 1 „Активна фуксия“

За да стартираме нещата, имаме Nike Air Force 1 ‘Active Fuchsia’! Въведена този месец, тази обувка е в списъци на „на ченге“ на многобройни маратонки, тъй като те за първи път изтекоха миналата година. Преобладаващо черно, голям многоцветен Swoosh изстрелва надолу по страничните панели, общо с лилава подметка за лесна, но поразителна вибрация.

Nike Air Force 1 „Бяло/червено“

Следваща спирка имаме Nike Air Force 1 ‘White/Red’. Инжектиране на фин поп цвят в колекцията ви за маратонки със силни червени акценти върху Swoosh, езика, петата, както и в междинната подметка, този ултра чист креп седи на пълна дължина въздушна подметка за неограничена възглавница, както и непобедим комфорт.

Nike Air Force 1 ‘Camper Green’

Не можете да сбъркате с Nike Air Force 1 ‘Camper Green’. Правейки други маратонки екологични с завист, този труден треньор е изработен от трудно използване на платно, както и боядисано в привличащ поглед земен оттенък. Традиционната въздушна подметка присъства за неограничен комфорт, общо с гумено покритие на венците.

Nike Air Force 1 „Бяло/синьо“

Ако изцяло бялата маратонка е също толкова обикновена за вас, тогава трябва най-вероятно полицайът Nike Air Force 1 „White/Blue“. Изграждайки на ултра чист цвят, обувката разполага с поп синьо на езика си, както и петата, в допълнение към брандирането на Swoosh, която е завършена с повърхност на Chenille за допълнителна удобна естетика.

Nike Air Force 1 “Black”

Получава ли някакъв вид прикрит от Nike Air Force 1 ‘Black’? най -вероятно не. Убит навън, тази обувка се произвежда както на улицата, така и на баскетболното игрище. Перфорациите в Toebox му предоставят традиционния вид, който е на практика на четиридесет години, както и пълнометражен въздух, влязъл в междинна подметка, предлагат носители на допълнителен комфорт, както и по -плавен крак.

Nike Air Force 1 „Бяло/черно“

Подценявани, но уникални, Nike Air Force 1 ‘White/Black’ се отличава главно с бяла кожена горна част, със строга черна сръдна с снимане надолу по страничните, както и медиални страни за поп контраст. Това се спазва с брандирането на стила на якета на петата, както и с езика. Идеалната през цялата година обувка.

Nike Air Force 1 ‘Hot Punch’

Друга маратонка, която е нова за 2019 г., Nike Air Force 1 ‘Hot Punch’ може да се похвали с изцяло сива кожена горна част с голям многоцветен swoosh, който избледнява от жълто до оранжево. За да го закръгляме, допълнителната гумена подметка осигурява допълнителен контраст, както и междинна подметка, напоена с въздух, прави тази от най-удобните крепости там.

Nike Air Force 1 ‘White’

Въпреки че Nike Air Force 1 „White“ изглежда като цветове от миналото, това наистина е изцяло ново допълнение с няколко подобрения. Съвсем за първи път издаден през 1982 г., този чист креп е изработен от набор от първокласни материали, включително луксозна кожа. Lacelock от неръждаема стомана осигурява обувката класически срещи-съвременна вибрация.

Nike Air Force 1 „Black/White“

Ако сте почитател на крадрите маратонки, но „Triple Black“ просто няма да го реже, Nike Air Force 1 „Black/White“ е следващото най -добро нещо. С участието на традиционен сив суинг с бял зашит контур, „движещ се“; Разделите за пети от лентикуларен печат, включващи изместване на AF-1, както и лога на NBA, добавят носталгично докосване.

Nike Air Force 1 „Monarch“

Подгответе се за зимните месеци с Nike Air Force 1 „Monarch“. Трудно допълнение към вашето въртене, този гъвкав фитнес инструктор е изработен от трудно използване на платно, както и боядисано в привличащ очи Земен оттенък. Традиционната въздушна подметка присъства за неограничен комфорт, общо с гумено покритие на венците.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *