Ето най -добрите снимки на Instagram на Yeezy 700 ‘Inertia’

Yeezy 700 ‘Inertia’ бързо се превръща в един от най -очакваните треньори в този сезон. Докато се отправяме по -близо до пролетта, повече изображения се появяват за този уникален цвят. Това включва няколко снимки на крака и подробни снимки, въпреки факта, че тепърва ще се дава дата на издаване. С късмет това трябва да бъде обявено през следващите седмици.

Засега всичко, което можете да направите, е да се възхищавате на някои от най -добрите изображения, които в момента правят кръговете в Instagram. Както ще видите, инерцията на Yeezy 700 е още едно поразително допълнение към тромавото движение на обувките!

Подобно на много от предишните стилове на Кание Уест, „Инерцията“ балансира линията между две цветя. Това също не е съвсем сиво, но не е зелено. Седейки някъде по средата, сянката е едновременно фина и привличаща вниманието.

Не сме сигурни как го прави, но за пореден път вие доставяте нещо напълно уникално.

Първият Yeezy 700 OG пристигна през 2017 г. до много спорове както от феновете, така и от критиците. Това беше решаващ силует, разделяйки мнение, като мнозина твърдят, че това е „най -грозният“ на Кание; дизайн. Бързо напред към 2019 г. и хейтърите вече не са толкова гласни. 700 вече е улична стъпка и почти толкова популярна, колкото „SPLY-350“

Има няколко дизайнерски функции на Adidas Yeezy 700 ‘Inertia’, които не могат да останат незабелязани. Вземете за пример тези живи хитове на оранжево през междинната подметка. Той носи точно нужното количество пролетно време, без да отиде твърде OTT. Интересното е, че тази двойка разполага и с лек пясъчен цвят.

В случай, че сте пропуснали новината, „Инерцията“ е един от няколкото Yeezy 700 -те години, които изстрелват през следващите месеци. Това включва още повече V2 предавания, както и оцветяване „сол“. Можете да разгледате пълния състав тук.

За повече сигнали около Yeezy 700 ‘Inertia’, не забравяйте да го направите заключен към единственото приложение за доставчик. Ще бъдете първият, който знае за датата на излизане, както и за информацията за това как да копирате!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *