Друг Coral Studios X Nike Air Max 95 идва много скоро

, ако не сте успели да копирате първите Coral Studios x Nike Air Max 95 през 2018 г., тогава имате късмет, като New York City- Базираната марка представи продължение. Описана от съоснователя Исмайла Траоре като „любовно писмо до привърженици, които не успяха да закупят първата версия през 2018 г.“, това е само една от онези колаби, от които всяка маратонка се нуждае в своята колекция.

Изображение чрез Coral Studios
Имайки поразителна прилика с двойката OG, но с леко променени нюанси, този Air Max 95 е изработен от първокласна конструкция на кожа и мрежест конструкция. Горната половина на горната част е боядисана в наситено син оттенък, докато долната половина е потопена в крадлив черен тон. Оранжевите акценти удрят ушите на тъканта, докато Sockliner се заличава в лека палитра за биберон.

Освен класическата значка на езика “Airmax” и малката Nike Swoosh на петата, AM95 е доста празнота на брандиране. С казаното, те се предлагат в специална кутия, която се срути за лесно рециклиране.

Изображение чрез Coral Studios
Официална дата на излизане все още не е обявена за Coral Studios X Nike Air Max 95, но те ще бъдат много по -лесно достъпни в сравнение с предишната двойка, която беше ограничена само до 50 двойки. Уведомете ни, ако искате чифт в ротацията си, и докато сте тук, може също така да погледнете поглед към Kim Jones X Nike Air Max 95 “Volt”!

Изображение чрез Coral Studios

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *