Поглед на краката на Yeezy Boost 380 “Onyx”

, ако ни попитате кое е най-свръх Yeezy за цялата година, вероятно бихме казали Yeezy Boost 380 “Onyx”. Пристигайки цяла година след като за първи път изтече, треньорът на “тройния черен” е начело в нашите списъци “Must Cop” от DOT DOT, а сега, ние разглеждаме на крака!

С участието на убита конструкция Primeknit, фините, но поразителни прозрачни порции текат вертикално през горните гори, докато мрежести ивици стрелят по страничните и медиални странични панели, за да огънат вашата игра на чорапи. Инфузиран с лек нюанс на бордо, това води до уникален цвят, който със сигурност ще завърти глави, където и да отидете.

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888
Отдолу има полупрозрачна междинна подметка, така че можете да надникнете в технологията за усилване на Adidas вътре и това е облицовано с издръжлива гумена подметка на венците, нещо като силно желаната 350 V2 “шлачка”. Разбира се, не можете да говорите за този 380, без да споменавате чисто новата система на Lacing на Kanye West, която позволява безкрайна регулиране. Ако обаче не сте фен, той също идва с по -конвенционална двойка в кутията.

Ако вие, като много от нас, се нуждаете от Adidas Yeezy Boost 380 “Onyx” във вашата колекция, тогава се очаква да стартира в Черния петък на 27 ноември. Пускайки заедно с ултра ограничен рефлективен вариант, не забравяйте да го задържите заключен на единствения доставчик за най -добрия си шанс да се изправите! Докато сте тук, ето как можете да спечелите безплатно Yeezy Boost 350 V2 “въглерод”!

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888

Изображение чрез Repgod888

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *