Най -актуалната версия на ISPA на Nike изглежда дива!

Ако сте толкова силни от фен на Swoosh, колкото голяма част от нас точно тук, в единствения продавач, няма да сте чували за линията на Nike на ISPA досега. Ако не сте го направили, ISPA (импровизирайте, почистете, защитавате, адаптирате) е един от многото под-линии на лейбъла, както и се фокусира върху гениални стилове, които целта за подобряване на взаимодействието на спортиста със изградена среда. Уважаван източник на маратонки @koala_hsh изтече снимки на текущия дизайн на ISPA (който тепърва ще се казва), както и изглежда за разлика от всичко, което сме виждали преди!

Изображение чрез koala_hsh
Комбинирайки няколко технологии на Nike, двойката изглежда настроена да прекъсне границите, както и със сигурност ще обърне няколко глави на улицата. Горната изглежда е изработена от Flyknit материал, както и ще бъде закрепена със специална система, подобна на типа, който се появява в предстоящата капсула за хипи.

Под краката нещата наистина започват да се обръщат! Кутията на пръстите на краката е разделена наполовина, отдавайки почит на древните японски стилове на обувки, докато под краката две капсули, подобни на краката Допълнителна гъвкавост.

Изображение чрез koala_hsh
Едно нещо е конкретно тук, както и истината, че това са най -лудите маратонки Nike, които сме виждали от много време! За момента нямаме никакъв вид много повече подробности за тази ексцентрично изглеждаща двойка, така че за момента ще трябва да седите здраво малко. Останете заключени в идеално тук, в единствения доставчик за най -новите, както и инспектирайте футуристичния Adapt Automobile Max на Nike в новия „черен“ цвят, докато сте тук!

Изображение чрез koala_hsh

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *