Пеша поглед към снимката на Yeezy увеличение 380 ‘Alien’

чрез KickWhoshow
Кой е раздут за увеличението на Yeezy 380 ‘Alien’?! По -рано се случват, че са горещо очакваното Yeezy увеличение 350 V3, сега разбираме, че това е напълно нов силует, който със сигурност ще трансформира играта на маратонки, както го разбираме. Ясно повлиян от дизайни от миналото, но включва своя собствена ясно изразена естетика, нека погледнем пеша!

С любезното съдействие на Sneaker Insider @KickWhoshow, „Alien“ разполага с стил на чорап, който напомня на ултра увеличението на Uncast. Изработен от Primeknit, бял, както и сив модел Digi-Camo, украсява горната част за вид, който е извън този свят, докато допълващ нюанс прави метода си към еластичната яка. По протежение на страничните, както и медиалните странични панели, присъства прозрачно прилягане заедно, така че да можете да огъвате чорапите си с лекота. Този стил на стил е изключително подобен на най -новите 350 V2 оцветявания.

Изображение през KickWhoshow

Изображение през KickWhoshow
Докато се преместваме надолу към междинната подметка, ще бъдете посрещнати с гладка, както и оптимизирана система, която е потопена в чист крем оттенък. Това се намира с пълна дължина легло на увеличение за комфорт, както и реакция, която не разбира граници. След това е облицована с изключително фина назъбена подметка за допълнителна сцепление с всяка стъпка.

Зададено ще намалее за малко повече от месеци на 16 ноември, Yeezy увеличение 380 „Alien“ със сигурност ще предложи за миг, така че не забравяйте да го направите заключен на @thesolesupplier и @thesolerestocks в Twitter, както и ние “ Ще ви позволя да разберете веднага щом получим много повече информация! Ще вземете ли чифт? Какви други цветове бихте искали да видите? Информирай ни!

Изображение през KickWhoshow

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *