Възможно ли е да се занимава с A-Deal-Wall* X Nike ISPA Road Warrior?

Без сянка на съмнение, войнът на ISPA Road е един от най -амбициозните и експериментални силуети на Nike от 2020 г. Разкрива част от изключително концептуалната колекция ISPA 2020, дори самият Kanye West я аплодира публично. Сега изглежда като A-Deal-Wall* x Nike ISPA Road Warrior може да е в творбите, както и ето каквото и да разбираме досега!

Обща инверсия на оригиналния цвят, Самуел Рос от ACW се зае в Instagram, за да изложи лудия треньор. Боядисана в черна, лилава, както и синя цветова схема, горната част има многопластов стил, който изглежда като че е грабнат директно от бъдещето. Системата за връзки с цип-врати, повлияна на връзката, осигурява върховното заключване, докато издърпването на раздели на езика, както и петата осигуряват на обувката ултра здрава естетика, която не можем да помогнем, колкото и есента като с.

Отдолу ще откриете вар екологична Zoom Air Sidesole, която сякаш отнема мотивация от линията на Shox, както и закръглянето на всичко е компютърна клавиатура, вдъхновена от клавиатурата, която е абсолютно безумна.

Възможно ли е това да е A-Deal-Wall* X Nike ISPA Road Warrior или просто предстоящ цвят? Само времето ще покаже, така че не забравяйте да го държите заключен на единствения доставчик за много повече новини, докато се развива! Нека разберем дали бихте го направили, както и докато сте тук, може да разгледате и първия си поглед върху слуховете Ultimate X Nike Air Max Plus Collaboration!

Изображение чрез Самюъл Рос

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *