Най -добрите летни якета за 2022 г.

Последно актуализиран 4 януари 2022 г.

След месеци студено и мрачно време изглежда, че онези летни месеци най -накрая са пристигнали. Естествено, разбира се, всички сме готови и насочени да изтръгнем предпочитаните си тениски и шорти, но не трябва да забравяме да се оборудваме с лятно яке.

Идеален за тези по -хладни дни или хрупкави вечери, най -добрите летни якета не само ще издигнат вашите пристъпи на следващото ниво, но и ще представят множество опции за слоеве, готови за всеки път, когато времето се обърне.

Така че защо да не изключите надеждната си качулка и да си вземете леко яке и да улесните слоевете за връхни дрехи! Така че независимо дали търсите дънково яке, леки и преходни добавки, вдъхновени от анорак или работно облекло като преносим, ​​ние съставихме списък с нашите любими, които смятаме, че трябва да носите!

Ние преценихме избора си за тяхното качество, приспособяване, дизайн, комфорт и други, за да ви донесем най -новите и най -големи предложения за лятно яке! Така че вижте списъка по -долу и погледнете най -добре това лято!

Изображение през Nike
Int’l доставка

Купи сега

Nike ACG “Scinder Cone” All-Over Mank яке

Nike създава качествени спортно облекло и стоки, защото през 1964 г. от този момент те са усъвършенствали занаята си, за да ни донесат едни от най -добрите спортни стоки и гардероби, предлагани на пазара, като това яке е отличен пример. Това яке идва като част от колекцията на Nike ACG (All Wishing Gear) и е идеално за всеки сценарий, от високите върхове до градината на кръчмата.

За кого е това: Всяка екосъзнателна душа! Черупката е направена от 100% рециклирани найлонови влакна и е устойчива на вода и вятър, което я прави толкова полезен, колкото е екологичен!

Неща, които обичаме: Това яке черпи своето вдъхновение от Хаваите, земя, пълна с силно летливи вулкани, които изхвърлят лава във въздуха. Тази лава се превръща в овална форма, когато достигне земята, така че затова това яке е наречено „конус на шлака“.

Неща, които не обичаме: въпреки че е леко, това яке не предлага много вентилация, така че няма да е подходящо за някакви топлинни вълни. Това е най -доброто за онези ветровити летни нощи или да се носи много повече като пролетно яке.

Цена: £ 125

Налични размери: XS-2XL

Цветове: “Сцеройния конус”

Материали: 100% рециклиран найлон

Къде да купя: Nike

Пазарувайте нашата пълна селекция от якета на Nike тук.

Изображение през маратонки
Int’l доставка

Купи сега

Якето на треньорите на северното лице

Когато мислим за северното лице, на практика е невъзможно да не мислим за превъзходни връхни дрехи и техните леки стилове не са изключение! Това яке за треньори на IC е идеално за създаване на тези отпуснати преходен външен вид. Просто сложете това с лесен лого и сте добре да отидете!

За кого е това: Това яке е идеално за всеки, който обича вечен стил на мъжко облекло! Якетата на треньорите продължават да са основен гардероб всяка година, така че защо да не подобрите тези основни неща с това яке!

Неща, които обичаме: Това леко парче е подобно на тегло (или ранака) с тегло, което означава, че е лесно преносимо и сменяемо, когато слънцето се появи. Освен това, големият заден печат е както модерен, така и привличащ вниманието.

Неща, които не обичаме: Подобно на многобройни стилове на яке за треньор, това парче има бокс прилягане, което може да не е подходящо за всички стилове. Освен това, това парче не е ватирано, така че ще бъде подходящо само за по -топлите времена на годината.

Цена: £ 139

Налични размери: S-XL

Цветове: “ВМС”, “сив”, “черно”

Материали: 100% полиестер

Къде да купя: маратонки n неща

Пазарувайте пълната ни селекция от якетата на северното лице тук.

Изображение до края.

Int’l доставка

Купи сега

End X Painted Selvedge Jacket на X Levi

Известен най-вече с качествения си деним, Excel на Levi в създаването на стилове, изградени да продължат, и това винтидж-вдъхновено от деним яке, вдъхновено от работното облекло, не е изключение! Роден от съвместните умове на края. Облекло и това яке на Леви е идеално за пренасянето на вашата кръчма градина на следващото ниво!

За кого е това: Този е идеален за всички фенове на класическия външен вид. Общият стил на работното облекло и сакото на камиони не се е променил много, защото неговото създаване и не изглежда като Levi’s планират да променят това и скоро!

Неща, които обичаме: Обичаме детайлите, разпръснати с боя, намерено в тялото на това яке, комбинирано с измита и избледнял деним от селфи, тази дреха наистина вече има усещане за него.

Неща, които не обичаме: всички сме носели дънки в горещ ден поне веднъж и съжалявахме, така че това парче може да е малко прекалено тежко и топло за лятно яке с висока топка.

Цена: £ 260

Налични размери: S-XL

Цветове: “Черна боя пръскане”

Материали: 100% памук

Къде да купя: край.

Пазарувайте пълната ни селекция от якета на Леви тук.

Изображения чрез г -н Портър
Int’l доставка

Купи сега

Страх от бог Essentials треньори яке

Създаден като издънка към основната линия на притесненията на Бога, Essentials се фокусира върху привеждането на най-добрите в гардероба задължителни с Premium и евтино качество. Това яке за треньори е идеално за привеждане на тези контролирани и минималистични погледи към вашия летен гардероб.

За кого е това: Това притеснение от сакото на God Essentials е идеално за всеки, който харесва контролиран и положил гръб, както и неутрални тонове. Просто сдвоете с тениска и предпочитаното ви износване на крака и гарантирано ще имате топло време.

Неща, които обичаме: Обичаме финия дизайн, смесен с голямата задна марка. Това е гарантирано, че ще спечели някои стилни точки заедно с всеки любител на уличните дрехи. Освен това, цената е много разумна, като се има предвид качеството на дрехата.

Неща, които не обичаме: парчетата от Essentials са знаят за техните огромни и боксови пристъпи, това яке не е изключение от това правило. Бихме препоръчали оразмеряване от нормалния ви размер. За много повече информация вижте Нашето притеснение за Ръководството за размера на God Essentials.

Цена: £ 125

Налични размери: XS-XL

Цветове: “Stretch Limo” “Goat” “Umber”

Материали: 59% памук, 41% найлон

Къде да купя: Г -н Портър

Пазарувайте пълната ни гама от притеснения от якета на God Essentials.

Изображение до края.
Int’l доставка

Купи сега

Carhartt Wip Wesley яке

Когато говорим за качествени основи, на практика е невъзможно да не споменем Carhartt WIP. Завинаги вдъхновен от своите корени за работно облекло, Carhartt WIP предоставя едни от най -добрите в евтини и съвременни летни якета и много други. Това яке на Carhartt Wip Wesley е идеално за преходно наслояване и онези меки летни вечери.

За кого е това: Това яке е идеално за всеки, който търси нещо здрави и издръжливи! Поради наследството си на работното облекло, Кархарт прави някои от най -тежко носещите парчета и те се подобряват само с възрастта!

Неща, които обичаме: Обичаме лесния и ретро вдъхновен стил. Това яке е оформено като микс между класическо палто и надвисване с 3 големи джоба и подписаното лого на Carhartt, привличайки вниманието към предната част на дрехата.

Неща, които не обичаме: Въпреки че е представен интериорен джоб, дрехата не се предлага оборудвана с джобове с цип за съхраняване на основни стоки.

Цена: £ 125

Налични размери: S-XL

Цветове: “Черно”

Материали: 100% памук

Къде да купя: край.

Пазарувайте нашата селекция от якета и палта Carhartt тук.

Изображение през end.cole Buxton Zipped Bomber Jacket

Int’l доставка

Купи сега

Cole Buxton Zipped Bomber Jacket

Произведено в Англия от най -добрите памучни прежди, качеството на облеклото на Коул Бъкстън наистина е нещо, за което да вика! Това модерно яке с бомбардировки с цип е идеално за онези по -готини летни дни и вечери, а с бокс и модерен завършек той ще се побере добре в летния ви гардероб.

За кого е това: Това леко бомбардировано яке е задължително челово за всички фенове на луксозните стилове и силуети на спорни. С много форми на Коул Бъкстън, базирани на бодибилдинг и спортни дрехи от 60 -те години, ретро вибрациите със сигурност срещат съвременни детайли с тази дреха.

За кого е това: Това леко бомбардировано яке е задължително челово за всички фенове на луксозните стилове и силуети на спорни. С много форми на Коул Бъкстън, базирани на бодибилдинг и спортни дрехи от 60 -те години, ретро вибрациите със сигурност срещат съвременни детайли с тази дреха.

Неща, които обичаме: Обичаме гъвкавостта на това бомбено яке, това е чудесно за бързо излитане, когато слънцето се появи това лято, но ще служи и като фин среден слой тази зима. Това парче ще ви види през цялата година!

Неща, които не обичаме: по -късият и изрязан стил на прилягането може да не работи за всички видове стилисти.

Цена: £ 165

Налични размери: S-XL

Цветове: „Измито черно“, „Черно“

Материали: 100% памук

Къде да купя: край.

Пазарувайте пълната ни селекция от якета Cole Buxton тук.

Грижи и поддръжка

Летните якета и други якета също са сравнително ниска поддръжка, но ще дойде време, в което дрехата ви трябва да бъде измита и обгрижвана. Ето няколко обобщени DO и не, за да сте сигурни, че държите якетата си да изглеждат най -добре.

Измийте студа, ако е възможно, ако не е обективна за ниска температура. Платовете като памук и вълна могат да бъдат предразположени към свиване, така че избягвайте горещото миене да струва!
Прочетете инструкциите, ако пише само химическо чистене и не изсушавайте – спазвайте тези правила.
Измийте якетата отвътре навън, за да избегнете повреда на графиката, отпечатъци на екстериора на дрехата.
Измийте с подобни цветове, за да избегнете всякакви възможни цветни кървене.
Разтегнете всякакви тежки гънки и сгъваеми, когато якето ви напусне измиването, това ще му помогне да се върне към естествената си форма.
Не използвайте желязо, ако якето ви е направено от синтетичен материал! Това ще изгори тъканта.
Опитайте се да не изсушите на пряка слънчева светлина, твърде много от това може бързо да избледнее всеки цвят и дизайн.

Защо трябва да разчитате на нас?

Тук, в единствения доставчик, искаме да сме сигурни, че ви предоставяме цялата информация, която може да ви е необходима, за да ви помогнем да направите следващото си голямо ченге. Независимо дали са негови треньори или дрехи, ние сме тук, за да помогнем.

Когато погледнете най -доброто лятоЯкета искахме да изберем гама от опции, така че независимо от това, което ви е необходимо, ви обхвана. Когато избираме тези якета, получаваме отзиви от целия ни персонал на предпочитаните от тях парчета, какво ги прави страхотни и какво може да бъде по -добре. Ние се уверяваме да получим обратна връзка за подбор от основни критерии, така че можем да ви препоръчаме най -доброто от най -добрите.

Комфорт: Едно от първите неща, които търсим, е комфортът. Елемент може да бъде идеален по всякакъв друг начин, но ако не е удобно, тогава шансовете са, че няма да го носим и нито вие.
FIT: Разбира се, че годни могат да варират човек от човек. Независимо дали искате да е торбест или много по -приспособено усещане, ние покрихме всички бази.
Качество: Над всичко останало искаме да се уверим, че получавате висококачествена дреха. Ние се уверяваме, че всички наши селекции се държат срещу ежедневното износване, честите измивания и се чувстваме страхотно.

Допълнителна информация

Най -добрите марки улични дрехи
Най -добрите мъжки джоги
Най -добрите мъжки качулки
Най-добрите тениски

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *