Появяват се още снимки за Adidas 4D-5923 Futurecraft

, тъй като Adidas продължават да разгръщат специални модели Futurecraft, многобройни търпеливо чакат на първото общо издание. В крайна сметка харесванията на този Y-3 Runner 4D или Sneakersnstuff X Adidas 4D бяха далеч толкова предизвикателни за COP. Както и дори за тези, които се справиха да получат победа, наистина ли е оправданият етикет от £ 300+ разходи?!

За щастие, изглежда, че има много по-икономичен избор, който идва в не толкова далечното бъдеще. Adidas 4D-5923 може да е първият силует на Futurecraft, произведен от масово. Червено оцветяване съвсем наскоро изтече заедно с това бяло предаване. Носеше се, че е проба, но скорошното наблюдение в маратонките Con London може да предложи настъпващо издание.

Adidas смесва винтидж-вдъхновената горна част на иниките с радикалния вид на тази светлинна инженерна междинна подметка. Външният вид не е нищо друго, както и от този, който със сигурност ще очарова на масите. Следете много повече новини за Futurecraft, включително проверена дата на излизане за тях, когато преминават.

В противен случай се възхищавайте на много повече снимки на Adidas 4D-5923 ‘White’ по-долу.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *