Поглед на крака на Nike Adapt BB

, след като направи поглед по -рано тази седмица, сега получаваме пеша на чисто новия Nike Adapt BB. Функционирайки като наследник на диво популярната Hyperadapt 1.0 на 2016 г., тази обувка е наистина бъдещето на маратонките.

Както бе посочено при ранно изтичане, Adapt BB е под формата на баскетболна обувка. При подхлъзване на крака си обувката веднага ще оживее, ще осветява и ще се приспособи към формата на крака ви, така че винаги да получите перфектното прилягане. Гениалната система за самоуправление също е напълно преработена. Малък двигател вътре в междинната подметка дърпа дантели, за да затегне Flyknit и Quad-Axial, които се прилепват в горната част. С развитието на Nike Fitadapt Innovation, двигателят стана по -малък и по -лек, което позволява повече приложения в повече спортове.

С любезното съдействие на Hypebeast, можете също да разгледате чисто новото приложение за смартфони, което ви позволява да прецизирате приспособяването си, да превключвате между предварително зададени настройки, да персонализирате светлините, да проверявате нивата на батерията и други. Освен това, за разлика от предшественика си, тази баскетболна маратонка зарежда безжично, като ги поставя на постелка.

Очаква се да получи по -широко издание през февруари 2019 г., Nike Adapt BB ще ви върне около 300 паунда, което е значително по -достъпно в сравнение с HyperAdapt 1.0. Заразени ли сте за това издание? Или е толкова малко и късно? Уведомете ни дали ще се справите и не забравяйте да изтеглите официалното приложение за единствен доставчик за безплатен идеал сега! В други новини за маратонки обсъждаме колко бързи модни марки крадат стилове на маратонки и се разминават с него.

Ако вярвате в компенсирането на някаква чисто нова Nike Heat, не забравяйте да проверите тока тук!

Изображения с помощта на hypebeast

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *