Пакетът Adidas Ozweego Tech ‘Moon Landing’ е извън този свят

Apollo 11 пристигна на Луната преди петдесет години и за да отпразнува този огромен скок за човечеството, Adidas разкри чисто новия Ozweego Tech ‘Moon Landing’ Пакет {Bold} и това е буквално от този свят. Поемайки допълнителния силует, който се съживи по -рано тази година, не искате да пропуснете тази колекция!

С участието на естетика на космическата епоха, пакетът „Moon Landing“ се състои от шест цветове, включително „Grey Five“, „White“, „Clear Granite“, „Clear Brown“, „Gray Four“ и „Black“. Всички модели са изработени от лъскав неопренов материал, който е вдъхновен от готови за мисия космически костюми, а детайлите на дизайна в горната част са издути за допълнителна дълбочина.

Изображение чрез adidas

Изображение чрез adidas
Долу ще намерите агресивно стилизиран адипренов блок за комфорт, който се чувства като върви по Луната и това е облицовано с черна гумена подметка за устойчива сцепление с всяка стъпка.

Зададен да кацне на 26 октомври, пакетът Adidas Ozweego Tech „Moon Landing“ е определен, трябва да ченге. Привеждайки ретро маратоницата на изцяло нови височини, не забравяйте да я задържите заключен на единствения доставчик за много повече информация за освобождаването, докато се развива!

Изображение чрез adidas

Изображение чрез adidas

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *