Погледнете пеша към Yeezy 700 V2 ‘Vanta’

, след като изчаках две години за изцяло черен 700, денят накрая е на хоризонта с чисто новия Yeezy 700 V2 ‘Vanta’! Официално разкрита в началото на миналия месец, това е маратонката Kanye X Adidas, която всички чакаха, както и сега разглеждаме крак благодарение на Snakerhead @SoleByJC!

Една от най -кратките маратонки в играта, „Ванта“ отдава почит на материала на „Вантаблак“ на „Сури Наносистеми“, който се счита за един от най -мрачните черни в света до степен, която наистина поема в светлината. Боядисани в убит нюанс, Ultra Disherable се приляга заедно, както и масления гладък велур съдържа агресивно оформената горна част, докато кожените удари в цялата обувка осигуряват допълнително първокласно докосване.

Долу е налице допълнителна мека подметка от пяна, в която се помещават система за усилване на пълна дължина, която осигурява на маратонки с комфорт, както и възглавница като нищо друго там. Въпреки че няма никакъв вид основни модификации в сравнение с двойката, която самият Кание се разтърси през април, 3M сребърните овали на подметката бяха почернени за още по -кратен вид, както и ние не се оплакваме.

Зададен на цена от 250 паунда, Yeezy 700 V2 ‘Vanta’ ще удари Adidas, както и ще избере акции на 29 юни. Не забравяйте да го направите заключен на единствения доставчик за допълнителна информация за освобождаването, както и да ни разбере дали ще вземете чифт (на програма, която ще бъдете). Докато сте тук, погледнете пълната гама от маратонки на Adidas!

Изображения чрез SoleByJC

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *