Официални снимки на ниската повърхност на Kasina X Nike Dunk

Когато се отнася до най -известната обувка от 2020 г., е трудно да се разгледа предаването на възраждането на традиционния Nike Dunk. Сега лейбълът Swoosh се обедини с южнокорейския магазин за скейт Kasina, за да произведе ниската пакет Kasina X Nike Dunk, както и те са там като няколко от най -добрите обувки на годината.

Основан през 1997 г. от бившия Pro скейтбордист Eunhyuk Lee, многобройния този магазин като един от основните катализатори за процъфтяване на уличен стил в Южна Корея. Започвайки със скромни начала в Бусан, вторият по големина град на страните, Касина сега има няколко магазина в страните, финансиращи в Сеул.

Изображение през Nike
Тези 2 оцветители остават верни на наследството на Касина, като се позовават на пътуването с родината си. Kasina x Nike Dunk Low “Neptune Green” взема вдъхновяващи сигнали от табелата, която линира автострадата Gyeongbu, основния път между Бусан, както и Сеул. Докато Kasina X Nike Dunk Low “Industrial Blue” Colourway отдава почит на винтидж автобуси, наблюдавани през целия Сеул през 80 -те. С „Kasina“, написана на езика на двете обувки, както и първокласни материали, използвани навсякъде, тези маратонки са задължително челово за нас при единствения доставчик.

Dunk Kasina в “Neptune Green” излиза на 18 септември единствено в Kasina. Цветът „Индустриално синьо“ се предлага на 25 септември в Касина, както и Nike Sknrs в Азия. Така че, те може да са задължително челово за нас, но възможността маратонки извън Азия да грабнат чифт е изключително тънка! Дръжте го заключен на единствения доставчик за всички най -добри новини, както и издания от общността на маратонките.

Изображение през Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *