Продължавайте да се отпускате над блокирането с панталоните на полетното полет на Йордан

, независимо дали в момента изпитвате Lockdown 3.0 или Lockdown 521.0, Едно нещо, което е жизненоважно, е, че пазите спокойни и уютни и там идва и там и чисто новият флим на панталона на полет на Jordan в. Една от най -удобните двойки, които можете да получите идеално сега, той вече е на разположение в Nike UK!

Изображение с помощта на единствения доставчик
Int’l доставка

Купи сега

Боядисани в изцяло черна цветова схема, панталоните на Nike Fleece са изработени от меко плетен френски тери за топло и готово прилягане и завършек. Маншетите с разтягане и еластичната лента на талията предлагат по поръчка, докато джобовете отляво, надясно и гърба доставят на носителите със безопасно място за съхранение на битове и боби.

Макар и доста минимален по отношение на дизайна, той е контрастиран с сатенен “полет” етикет, който е фино зашит на крака. Те обикновено се намират на силуети за подпис като Air Jordan 4, така че този малък детайл перфектно свързва марката на Майкъл Джордан през целия му репертоар от продукти.

Изображение с помощта на единствения доставчик
Int’l доставка

Купи сега

Предлага се сега от Nike UK, панталоните на Nike Jordan Flight Fleece не трябва да се пропускат, така че безопасното ви размерите, докато все още е наоколо! Уведомете ни, ако сте успели да копирате, и в свързани новини, Clot X Air Jordan 14 Low “Terracotta” се връща към корените си!

Изображение с помощта на единствения доставчик
Int’l доставка

Купи сега

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *