По -отблизо поглед върху Lego X adidas ZX 8000

След като получим кратък поглед по -рано този месец, сега разглеждаме по -отблизо LEGO X adidas ZX 8000. Вдъхновени от известния блокиращ пластмасови тухли на датския производител , това трябва да бъде едно от най-креативните издания от състава на A-ZX!

Работейки върху бели мрежести основа, това се покрива от поредица от маслени гладки велурени панели. Жълтото три ивици марка украсява страничната и медиалната страна на ZX 8000, докато Brick Detailing пристига по горните уши, Dubrae Lace Lock, както и чашата на петата.

Изображение с помощта на adidas

Изображение с помощта на adidas
Ко-брандирането пристига по езика и стелките, а закръгляването на всичко това е междинна подметка Adidas ZX, която използва най-добрата комбинация от комфорт, възглавница и поддръжка. Всичко това е покрито със смела червена гумена подметка, финализира дизайна.

Въпреки че двойката на дребно няма да влезе в кутията за специално издание, в която влезе Шон Уотърспун, Lego X Adidas ZX 8000 все още е гарантирана нужда от ченге! Очаква се да стартира на 25 септември, уверете се, че сте го заключени в единствения доставчик за най -добрия ви шанс да се изправите! Кажете ни какво мислите за този желания колаб и докато сте тук, може и да погледнете най -добрия си поглед на Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000!

Изображение с помощта на adidas

Изображение с помощта на adidas

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *