Как да полицейски служител Трофейното пространство X Air Jordan 1 “Чикаго”

Това е всичко. След месеци, както и месеци на нищо, но течове, както и закачки, горещо очакваното Trophy Space X Air Jordan 1 “Чикаго” е последно тук. Считан от много маратонки като един от най-добрите AJ1, пуснати някога, той е направен в партньорство със сина на Майкъл Джордан Маркус, както и взема мотивация от очевидните „замръзване“, което е поставено на MJ по време на Игрите на НБА през 1985 г. All-Star. Ако искате да ги полицай, когато те намалят утре на 10 февруари, ето как.

Ясно е, че почит към легендарния „Чикаго“, който еднократно промени играта през 80 -те години, дръжката на Trophy Room The Air Jordan 1 се съобразява с точно същия емблематичен цветен план, но с донякъде изморен вид за винтидж вибрация. Работейки върху бяла кожена основа, силните червени панели правят своя метод по цялата обувка, където също ще откриете и черни акценти. Белият шев предлага допълнителен поп контраст, докато сините дантели, които са декорирани с „Слухът го има“ в стил на стил на шрифта на Serif, кимване на съмнителното събитие.

Отдолу ще откриете също много бяла междинна подметка Nike за реколта естетика. След това това е облицовано с полупрозрачна гумена подметка, която се връща към Inspo на Collab, както и закръглянето на всичко е специална кутия за издание, която е потопена в наситено син оттенък със звезди, осеяни навсякъде.

Ако искате Trophy Space X Nike Air Jordan 1 “Чикаго” в живота си, тогава изисквате да слушате. Ограничен до само 12 000 чифта по целия свят, единственият метод за полицейски служител е да влезе в официалната томбола чрез уебсайта на Trophy Space между 10:00, както и 11:30 ч. EST, така че това е 15:00, както и 16:30, ако сте вие „Тук във Великобритания. Победителите ще бъдат изложени няколко часа по -късно в 22:23, така че не забравяйте да продължите да инспектирате тези имейли! Нека разберем дали ще го направите за тях, както и докато сте тук, ето точно как да полицейски служител е Air Jordan 1 Hi ’85 “Неутрално сиво”!

Изображение чрез трофейна стая

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *