Атлетиката и естетиката се обединяват за колекцията на Missoni X Adidas

Adidas е подслушвал луксозна италианска модна къща Missoni за специална колекция от издание, която безупречно обединява атлетиката и естетиката. Състои се от редица ултра усилвания, както и от бягане на облекло, това е може би едно от най -горещите сътрудничество за 2019 г. и ето какво трябва да знаете!

Основана преди близо седемдесет години през 1953 г., Мисони е известна с оживената си употреба на трикотажни, нетрадиционни модели и иновативни техники за умиране. „Missoni е език, който заедно с 66-годишната му история е приложен към много продукти.“; Обяснява Анджела Мисони, креативният директор на Мисони. „Обичаме да работим в партньорство и да се разширяваме, да експериментираме, да се присъединяваме към ресурси и умения За да стигнете до иновативни специални резултати, както се случва сега с Adidas. ”

За тази колекция отпечатъкът, базиран на Varese, даде на известния Ultra подобряване на Clima в космическо боядисано преобразуване. Състои се от шест различни оцветители, всеки модел е изработен от Primeknit и играе с известния модел на пламъка на Мисони, представяйки го навсякъде или като цветен хит върху клетката на Lacing.

В допълнение към това маратонките ще бъдат допълнени от усъвършенствана капсула за облекло, която включва тройник с къс ръкав, яке, устойчиво на атмосферни влияния и плетено маратон 10. Те ще бъдат достъпни както за мъже, така и за жени и ще се използват в многоцветни и монохроматични опции.

Колекцията Missoni X Adidas Spring Summer 2019 ще бъде достъпна за закупуване от уеб магазина на Missoni и в магазина на 24 април, като по-широкото издание ще дойде в Adidas на 25 април. Кажете ни какво ще хванете и докато сте тук, разгледайте пълната гама от маратонки Adidas!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *