Ето какво наистина вярват хората от Yeezy 700 ‘Mauve’

с датата на излизане на този месец, която се очертава за Yeezy 700 ‘Mauve’, какво по -добро време да видите в какво вярват хората от тази нахална татко обувка. Тъй като спазването на толкова, колкото Yeezy Wave Runner 700, който сега се разбира като OG, този следващ стил има огромни обувки за пълнене. Това, което по целия свят се възстановява миналия месец, доведе до хаос, тъй като хиляди отчаяно се опитаха да си осигурят двойка.

Номерата на акциите тепърва ще бъдат разкрити за Yeezy 700 ‘Mauve’, но датата на излизане силно се носи слух за 27 октомври. За разлика от много по -цветния предшественик, тази двойка показва омаловажена горна част с отряди от кафяв велур заедно със слоеве от първокласна черна кожа. Оживеният неонов, очертаващ по междинната подметка, е единственият контраст на тази потисната тема.

Сега е време да си кажеш. Погледнете анкетата по -долу, както и вижте на какво вярват другите за този свръх треньор. Ще бъде ли обикновен полицай или ще се оправдае и цената на 250 британски лири, за да се оправдае?!

[SocialPoll id = “; 2166735 ″ type =”; set “;]

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *