По -рано този месец Nike Dunk High “Годината на тигъра” е пълна с диви детайли

, ние хвърлихме подъл поглед от ниската “година на тигъра”. Точно когато решихме, че това е най-ожесточеното оцветяване на котешка тематика тази година, сега получаваме първите си погледи на Nike Dunk High “Годината на тигъра” и може би е дори и по-дива от ниския вариант. Направено да отпразнува китайската Нова година, време е да се приближите и лично с този предстоящ цвят!

Как да започнем да описваме това потапяне? С Ultra Premium конструкция предната половина на маратонката се потапя в свеж сив оттенък, докато задната половина е боядисана в изцяло черно. Детайлите на Tiger Stripe проправят път към петата, докато облачните илюстрации са фино зашити върху системата Swoosh и Lacing в стандартен китайски стил на изкуство.

Изображение с помощта на Nike
Int’l доставка

Виж повече

Изображение с помощта на Nike
Int’l доставка

Виж повече

Кралската златна бродерия намира пътя си през вамп с думи на късмет, а езикът се гордее със специален сгънат дизайн, който е закрепен с класически китайски слайд възел. Преобръщане на панела и ще намерите набор от три SYCEE, което беше вид златна и сребърна валута, използвана в императорския Китай. Всичко това е опаковано в допълваща се златна кутия за обувки Nike, която е в комплект с бляскав сатен плат.

Все още няма новини за това кога ще излезе Nike Dunk High “Годината на тигъра”, но за разлика от ниската версия, това ще бъде достъпно в оразмеряването на възрастни. С пристигането на лунната Нова година на 1 февруари тази година, очаквайте те да излязат на живо само за няколко дни. Кажете ни какво мислите за тази двойка и докато сте тук, може също да погледнете задълбочен поглед върху Clot X Nike Dunk High!

Изображение с помощта на Nike
Int’l доставка

Виж повече

Изображение с помощта на Nike
Int’l доставка

Виж повече

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *